Sunday, September 2

I found my place in the world, '

en vecka har gått. sista/första.
sista veckan av sommaren och första veckan i Lund. har spenderat varenda dag på bästa vis - i sällskap av min finafina pojkvän. och jag har mycket att berätta för den som orkar lyssna, eller ja, läsa.
 
Måndagens sommarväder gav oss idén att cykla till stranden, så det blev till Bjärred i motvind :) lite blåsigt och kallt i vattnet, men himla fint och en promenad längs långbryggan avslutande.
onsdagskvällen blev en (tänkte skriva avskedsfest, men det låter så nedstämt) pååterseendefest för Ale &Carro, med god mat och toppen sällskap! nationsklubbarna var överfulla så vi dansade på gården istället så mycket vi orkade.
 
vi låtsades att torsdagen var en söndag och tog en söndagspromenad och kollade på film i sängen hela dagen. vi spenderade en stund i en hängmatta i Stadsparken, för att på hemvägen stanna till på Libanesen och köpa med oss en fruktfest hem. fast det var nog i onsdags. det var iallafall en äppelsäck och vindruvor, mango, en persika och en extrasöt honungsmelon, för inte mer än fyrtiotre kronor.
 
På fredagen jobbade vi på Sonjas Ölcafé och gjorde fantastiskt goda club sandwich med pommes, och hängde kvar ett tag för livespelning, sexa och trevligt!
På lördagen var det för min del novischkräftis på Blekingska, en massa härligt folk och himla trevlig tillställning. blev väl ganska besviken över att inte få komma ut och dansa någonstans, men jag sparar väl det till en annan dag.
 
och idag har vart en helt typisk söndagssöndag. tvättid och träning och handling och inte mycket mer än så. kärleksstunder och god mat, mycket fint och ett avslut på en himla fin vecka. har fått så mycket kvalitetstid med Valle som jag bara kan önska (lätt hänt när man nästan bor hos någon) och det har vart alldeles underbart. är nog (tror jag) redo för att kicka igång på riktigt med allt vad det innebär.
nu kör vi!







Har självklart hunnit med en hel del träning, summerar det såhär:
Måndag - ca 2,3 mil cykling
Tisdag - 9 km löpning
Onsdag - vila
Torsdag - 5 km löpning (+ någon timme dans)
Fredag - ca 1,5 h träning på gym
Lördag - 8,5 km löpning
Söndag - 4,5 km löpning

är dessutom inbokad på tjänstemannaintervju nästa söndag. nöjd&hurgladsom.!

No comments:

Post a Comment