Wednesday, February 22

hide me in your heart, away from the world '

och jag är fortfarande glad! lite trött och lite stressad, men glad. :)
igår spenderades ungefär fem timmar på SOL med Edwin, Vanda &Tolde :) vi pluggade inte konstant under alla timmar, men många! och det var trevligt, och det kändes bra,. hälften av instuderingsfrågorna hann vi igenom iallafall. efteråt var jag tröttt och hungrig! och då tyckte jag det var en bra idé att ta vägarna förbi Valle :) förutom att jag fick träffa min världensbästa och äta jordgubbar med honom :) fick jag även möjlighet att köpa billiga bananer och plocka upp en grej jag glömt hos hjärtat i söndags. och sen kom jag hem ganska sent ,men med en massa frukost- &godisbananer!

orkade inte göra något vettigt när jag kom hem, så jag slog mig ner i soffan och kollade på pandaungar med Casper. sen kollade vi på en dokumentär och fick sällskap av Jens, och hängde kvar för SVTs nattfilm: Thank You For Smoking. den gillade jag! se den.

Idag var jag uppe i vanlig tid, men var lite för sinnessuddig för att kunna plugga. Drog in till stan lite senare och gick på bokrea :) hittade tre fina inbundna böcker som jag med stor entusiasm väntar på att få börja läsa! sen träffade jag mami, vi gick till Café Cream som hade en väldigt rolig &trevlig ägare (?). Vi åt supergod grillad ciabatta med mozarella &salami och så cappucino och sen fantastisk crêpe med banan &nutella. huuur gott som helst. gå dit ! och inte så dyrt heller :) så fick jag tidiga namnsdagspresenter (<3) i form av schampo &choklad. och nu pluggar jag eller har pluggat, socialiserat och ska plugga lite till. har enormt juice-sug, och ska köpa juice imorgon. och träna. punkt.

Och Jens hade ju vart så supersnäll och framkallat filmen i pappas analoga kamera, som vi äntligen lyckats öppna. Där fanns bilder som var nio år gamla, från en avlägsen tid när vi var unga och naiva. på ett bra sätt. hade härliga somrar på Österlen och var bästa syskonkompisar (fördetmesta). vilken tid, vilka minnen! ska fixa lite förstoringar och bli lite nostalgisk någon dag.




Från bokrean fick jag med mig hem:
Beate Grimsrud: En dåre fri
Fay Weldon: En hondjävuls liv och lustar
Richard Yates: Easter Parade

No comments:

Post a Comment