Saturday, July 14

have a strong day,

den fjortonde juli inledde jag med mitt första Bodypump-pass, i sällskap av Ida :) det var ganska tufft men riktigt kul, och vilken härlig känsla efter! definitivt en blivande favorit, när man lärt sig lite mer vilka vikter man ska ha när.

vi tog lite frukost på stan efter det, och gick sedan runt och kikade på färgglada tröjor och annat fint. jag är helt slut och ganska trött, så ska passa på att vila lite innan jag avslutar kvällen hos Ida.

imorgon väntar fjärde och sista tolvtimmarspasset för den här veckan, och sen kan jag se fram emot en vecka med bara ett tolvtimmars- och ett sextimmarspass. kan glatt meddela att jag emellan de passen bokat in en skåneresa! Så på onsdag kommer jag att ta tåget ner till Helsingborg, för att därefter åka till Lund och spendera torsdagen där, och sedan avsluta det hela i Malmö innan jag åker hem. fintfint!

fikar på jordgubbar, nektariner och en banan och har en strong day. ha det ni också!


1 comment:

  1. VERY NICE! Keep up the good work! please also join us on http://haveastrongday.tumblr.com, http://www.facebook.com/haveastrongday, or http://www.pinterest.com/haveastrongday

    Jeremy
    #STRONGDAY

    ReplyDelete