Monday, April 16

andra halvan, lite till- '

tänkte att det var dags att dra andra halvan av födelsedagen nu.
inte för att den var fantastiskt spännande och händelserik men för att den var fatastiskt fin och något jag vill minnas och se tillbaka på med ett leende -om ett år eller så.
och då fortsatte dagen med en pizza till lunch, som Valle hämtade ända borta på Sparta! sen kollade vi klart på första säsongen av Alcatraz, myste och så fick jag paket: fotlänk i silver från Thomas Sabo! huur fint som helst <3 och tårta iformav Ben&Jerry's Half Baked. min önskemiddag var kycklingwraps och så avslutade vi kvällen med söndagsfika på fina korridoren under.
det var en bra dag och det känns som jag har fyllt år hela helgen. fick en massa gratulationer och som vanligt är det något som förvånar och något som aldrig dyker upp, och som vanligt är de gratulationer jag fick på sms eller telefon istället för (eller utöver) facebook, de som värmer mest.

idag har det däremot inte vart min dag alls. jag tänkte inviga min kaffetermos eftersom det var en tidig morgon men jag hann inte mer än ner för trapporna innan större delen av innehållet impregnerat halva min väska, inklusive frukt och övre delen på statistikboken. annars har det vart fint väder fast kallt och jag har kickat igång träningen på allvar igen med 8 km löpning till sunny days,-musik. mer än så tänker jag inte säga om dagen.

jag tänker bara skryta litelite om att Valle ger världens bästa kramar och följer mig hem på kvällen.
bäst, helt enkelt <3


senaste tillskotten: dödskallen från mamma och rosetten från Vanda &Malin :)

några av bakgrejerna jag fick av fina Edwin &några från klassen :)

No comments:

Post a Comment