Thursday, April 19

dreams walking in broad daylight '

nuså! först och främst lite blandat. precis som Valle sa idag så var mitt humör lika strålande som solen. och varför skulle det inte vara det? jag tog lite sovmorgon och satt sen och pluggade ett tag med Vanda &Malin. pluggade färdigt resten ute i solen, där jag hittade ett läigt ställe alldeles i närheten, och det var så otroligt varmt och skönt när solen lyste, så när jag väl läst klart låg jag och slumrade lite i det fina :) nytt på träningsfronten är en träningsrockring (har alltid velat prova! har ju inte använt en rockring på många år :) ). den väger 1,2 kg vilket gjorde en ganska öm, men det ska bli spännande att se om det ger resultat när kroppen vant sig :) passade dessutom på att investera i en elvisp (fast den var väldigt billig, så det finns ju ingen garanti för att det faktiskt är en investering). till sist har jag ätit lite tårta (läs Ben&Jerry) hos hjärtat och sett filmen New Year's Eve som jag väntat på ett tag.
men nu ska jag berätta om korridoren!


Vildandskorridoren ligger i västra Lund, medan Kämnärs ligger i norra. jag bor här på femte våningen och har en riktigt fin utsikt, och stora fönster. det gillar jag! Vi är totalt femton (iallafall femton rum), alltså lite fler än innan, men vi har också hyfsat stort kök. Det är utformat som en klassisk korridor, i motsats till Kämnärs som var som en villa (vilket jag saknar, jag har alltid velat bo i hus!), men det finns många andra plus här! Det verkar vara mycket trevligt folk, och så har det väldigt bra läge - nära till stan (och skolan), Nova och Netto, och även nära till ravinen &sjöarna -fin natur &bra löprunda :) för övrigt är min hyra betydligt lägre, och visserligen fanns varken kaffekokare eller elvisp, men det finns å andra sidan en mixer! och så finns det en prenumeration på Sydsvenskan. morgontidning alltså! det gillas :)
Det är ungefär lika långt till gymmet som innan, men det är fler här som tränar på Gerdahallen. De många trapporna upp ser jag som extra träning och är inte alls så jobbiga som man kan tänka. och så är det ju fantastiskt nära till Valle på Blekingska. det är bra. det är extra nära nu när vi börjat använda genvägen också ^^

och så är ju rummet väldigt fint. mattan samlar visserligen på sig en himla massa skräp, men det är otroligt skönt att ha mina alldeles egna möbler, och min egen prägel på det :) tänker dock att jag vill införskaffa större draperikrokar (så att duschdraperiet når ner till golvet), en väggklocka, tofflor och kanske en egen dammsugare. men man får ta det lite som det kommer. nu har jag ju som sagt en elvisp iallafall! Korridoren har en facebook grupp och det planeras grillfest om några veckor. blir nog grymt! nu får det kanske räcka för ikväll, jag kommer att hålla er uppdaterade! ska dra på en till film tror jag, imorgon kör jag sovmorgon igen, sen blir det tacksittning på Blekingska på kvällen!
(och nej, jag orkade inte städa bara för att jag skulle ta bilder på rummet. det får ni leva med.)


ja jag vet att det är begravt i kuddar och diverse.. men iallafall, säng, soffa, kaktavlor, Miróplansch och lilla fönstret med tyllgardin och växterna :)
och så hyllorna, mina fina bokstäver, mina böcker, vinglas och lite annat smått.

skrivbord med datorn, spegel, och tavlorna från Paris &Canada :)

dålig bild på stora fönstret med fina utsikten..
på andra sidan den lilla vägen ligger huset som Valle bor i :)

min kille är det finaste som finns och det finaste jag har. vi ses varje dag och det känns ändå alldeles för lite. han säger att en dag när vi bor ihop kommer du kanske att tröttna, men jag säger att jag nog kommer att tröttna på att inte se dig när du har mycket att göra. lite som nu, fast nu finns det fortfarande mycket tid, fast det känns lite. I höstas sågs vi inte varje dag, men det jag vande mig så fort när jag bodde hos honom, även om vi inte alltid spenderade mycket tid med varandra. nu känns det som att jag måste få se honom, måste få en kram varje dag för att det ska kännas bra, kännas okej. man blir så beroende, farligt beroende men jag är beredd att riskera det, jag skulle göra allt för honom. för att han är den finaste som finns. för att han får mig att känna mig vacker, trygg och älskad. för att vi har ungefär samma smak i inredning och för att han vet att det är så här tt förhållande ska vara. precis lagom och alldeles perfekt <3

No comments:

Post a Comment