Thursday, April 19

close enough but not too far,

jag har haft en trött dag. borde kanske sova nu men tycker om kvällarna lite för mycket. igår var en tidig dag där träningen bestod av yoga &stretching, sen en massa spring i trapporna under mitt första tvättpass här. ska försöka påminna mig själv att välja bort sköljmedlet nästa gång; mitt nytvättade luktar väldigt blommigt. under kvällen fick jag dock lite sällskap av min soulmate, välbehövligt och så.

jag unnade mig en ordentlig sovmorgon och lång frukost till tredje säsongen av Californication. har också läst klart kapitlena i metodboken och haft första styrkepasset på tre veckor, i sällskap av Malin :) dagens träning var en kvällslig löprunda med Valle, gick väl inte riktigt enligt planerna
och jag klarade ungefär 6 km innan mina två metrar bakom lämnade mig med gråten så långt upp i halsen att jag inte kunde andas. vi gick sista biten hem och det gav mig dåligt samvete. prestationsångest som jag inte trodde fanns så mycket eller på det sättet, det finns visst ångest i alla delar. och som vanligt kan jag inte säga ett ord, bara tankar som vet att det är en så dum grej att gråta för.

idag får ni en orkidé från Botaniska, imorgon tänkte jag mig lite av mitt rum och lite om min tredje korridor. dagens ointressanta statements är att jag äntligen har en plan för utstyrsel till fredagens tacksittning, jag har en lång lista med saker jag borde men inte vill köpa (eller vill men snålar lite) och det ligger förtvivlade kläder utspritt över halva mitt golv. imorgon är en ny dag och jag orkar nog inte upp till klockanåttaföreläsningen som är frågestund inför nästaveckas tenta. satsar på efterplugget med mina fina vänner istället, känns som en bra start på dagen!

No comments:

Post a Comment