Monday, October 31

tidal waves,

ny vecka igen.
I söndags satt vi någon timme på biblioteket, fixade det sista på vår rapport och förberedde det muntliga. När vi var klara cyklade jag vidare till Valle :) vi myste lite och tog en promenad till Citygross för att köpa espressokaffe och lattemjölk! och sen experimenterade Valle lite med espressomaskinen som de pysslat lite med, och till sist blev det ett stort glas latte, riktigt gott :) han lagade mat också, jag hade inte kunnat äta så mycket under dagen, så jag blev väldigt glad när jag fick hemmagjorda biffar med spaghetti, bearnaisesås och broccoli. sjukt gott var det :)

Sen satt vi och kollade på tv och snackade med några av de andra som bodde på korridoren, riktigt trevligt var det :) och så har de ju söndagsfikatradition, så lite senare blev det nygjord (dock inte egengjord) blåbärspaj med vaniljglass! och lite mer soffsocialisering innan vi drog oss för att sova :)
Imorse var vi uppe tidigt, det blev espresso &äggmacka till frukost + tvnyheter.
Jag &Valle hade cykelsällskap en bit när han skulle till skolan och jag skulle hem. Det var en riktigt fin söndagskväll, med väldigt fint sällskap :) det känns som jag och Valle hittar mer tid med varandra nu, och det känns alldeles underbart och fint <3 älskar dig så mycket <3

idag ska jag vila. och träna. har lagat mat som blev lunch + fem matlådor, mat för nästan hela veckan alltså! kändes lite duktigt iallafall ^^ ska kolla en del på presentationen till imorgon också - slutseminarie 9-12, och sen ledigt resten av veckan! riktigt skönt.
det om det! har visst lite bilder från i lördags också, får väl se om det dyker upp nån.



The glow inside burns light upon her,

No comments:

Post a Comment